Projekt udruge Convoy. Ne tipkaj samo vozi

Sponzori 13 Truck Show Međimurje

Sve o tahografu

Preplatite se na Newsletter

Informirat ćemo vas o novim vijestima, važnim događanjima vezanim uz struku.

13 Truck Show Međimurje, jedan od najuzbudljivijih događaja za ljubitelje kamiona, uspješno je završen. Ovaj događaj, koji se održao u srcu Međimurja, okupio je veliki broj posjetitelja i entuzijasta, koji su uživali u razgledavanju kamionia, natjecanjima i zabavnim aktivnostima.

Ovim putem želimo izraziti duboku zahvalnost svim sponzorima koji su nas financijski poduprli. Vaša podrška je neprocjenjiva i omogućila nam je da organiziramo ovaj spektakularni događaj. Bez vas, 13. Truck Show Međimurje ne bi bio moguć. Hvala vam što ste vjerovali u nas i našu viziju!

Već sada započinjemo s planovima za sljedeći Truck Show. Naša vizija je da 14. Truck Show Međimurje bude još veći i bolji, s još više kamiona, natjecanja i iznenađenja za sve posjetitelje. Pozivamo sve ljubitelje kamiona da nam se pridruže iduće godine i da zajedno napravimo ovaj događaj još uspješnijim.

 

Hvala svima koji su sudjelovali na 13. Truck Showu Međimurje. Vaša podrška i prisustvo čine ovaj događaj posebnim. Vidimo se iduće godine u još većem broju!

spot_img

Ne tipkaj samo vozi

spot_img

Truck Show