Projekt udruge Convoy. Ne tipkaj samo vozi

Tko smo mi

Udruga profesionalnih vozača Convoy osnovana je 2012. godine kao dobrovoljna, neprofitna i neovisna udruga profesionalnih vozača koja štiti i promiče prava i interese svojih članova. Osnovala ju je grupa profesionalnih vozača koji su prepoznali snagu zajedničkog djelovanja te ulogu udruge u ostvarivanju svih prava koja im pripadaju po zakonu i zastupanja profesionalnih vozača.

Privatnost podataka

Vaša nam je privatnost iznimno važna. Pravila privatnosti korisnika ove Internet stranice opisuju kako i u koje svrhe Udruga Convoy prikuplja te kako koristi vaše osobne podatke. Molimo Vas da se upoznate s praksom zaštite privatnosti.

Sve naše online aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom (GDPR – General Data Protection Regulation i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju, itd.). Rukovanje informacijama koje davatelj dobiva o vama kada posjetite i koristite našu web stranicu, podliježe politici privatnosti.

Ako imate komentara ili pitanja u vezi s pravilima privatnosti web stranice Udruge Convoy, slobodno nas kontaktirajte na [email protected].

Udruga Profesionalnih vozača Convoy, Varaždinska 76, 40305 Nedelišće, OIB: 55722446611

Osobni podaci koje obrađujemo

Pružanje informacija je vaš izbor. Kada poduzimate određene radnje na web stranici Udruge Convoy poput učlanjenja u našu udrugu, prijave za naš newsletter ili ispunjavanja kontakt obrasca, svjesno nam dajete osobne podatke o vama, kao što su vaše ime, mail adresa, poštanska adresa i druge informacije.

Udruga Convoy će sigurno pohranjivati ​​te podatke i neće ih dijeliti, iznajmljivati ​​ili prodavati bilo kojoj drugoj organizaciji u svoje marketinške svrhe.

Udruga Convoy će vas kontaktirati samo u svrhe povezane s radom Udruge i možete zatražiti uklanjanje vašeg imena s našeg popisa za slanje u bilo kojem trenutku.

Na koji način koristimo vaše podatke

Vaše ćemo podatke upotrebljavati samo na odgovarajući način s obzirom na osnovu po kojoj su ti podaci prikupljeni.

Na primjer, vaše osobne podatke možemo upotrijebiti radi:

– vašeg učlanjenja u Udrugu Convoy,
– odgovora na upite koje nam šaljete

S kim dijelimo vaše podatke ?

Vaši osobni podaci su povjerljivi i neće biti objavljeni, otkriveni niti dijeljeni s trećim osobama, Udruga Convoy poduzima sve razumne mjere da bi zaštitila vaše podatke.

Ostale web stranice

Naša web stranica sadrži linkove na druge web stranice. Ova pravila privatnosti odnose se samo na web stranicu Udruge Convoy tako da kada posjetite druge web stranice trebali biste pročitati njihova pravila privatnosti.

Kolačići (cookies)

Kolačići su tekstualne datoteke koje se nalaze na vašem računalu kako bi se prikupile standardne internetske zapise informacija i informacije o ponašanju posjetitelja.

Ove se informacije koriste za praćenje korištenja web stranice i za sastavljanje statističkih izvještaja o aktivnostima web stranice. Postavke svojeg preglednika možete podesiti tako da ne spremate kolačiće. Međutim u nekim slučajevima neke od funkcionalnosti naše web stranice zahtijevaju kolačiće i možda neće funkcionirati odlučite li ih ne prihvatiti.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke ?

Pohranjujemo osobne podatke na razdoblje dok se ostvaruje svrha obrade.

Osobne podatke primatelja newslettera Udruge Convoy pohranjujemo dok traje pretplata na newsletter.

Pristup vašim informacijama, izmjenama i drugim pravima

Vama pripada niz prava nad vašim osobnim podacima kao što su:

-ako se obrada podataka temelji na vašem pristanku, možete je opozvati u bilo kojem trenutku (kao na primjer odjavljivanjem sa liste primatelja newslettera Udruge Convoy na dnu primljenog e-maila)

-pristup vašim osobnim podacima koje smo pohranili

-traženje ispravka, brisanje ili ograničavanje obrade vaših osobnih podataka

-prigovor na obradu vaših podataka

-podnošenje žalbe hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnih podataka

Više informacija o vašim pravima vezano za osobne podatke možete pronaći na web stranici Agencije za zaštitu osobnih podataka www.azop.hr.

Vodite računa da će ostvarivanjem pojedinih prava, kao na primjer prava na brisanje vaših podataka, nama biti onemogućeno da nastavimo s isporukom nekih usluga vama.