Projekt udruge Convoy. Ne tipkaj samo vozi

Odricanje od odgovornosti

Sve informacije na našim web stranicama su predviđene samo u svrhu općeg informiranja. Mi ćemo se pobrinuti da se osigura točnost informacija, međutim, ne preuzimamo odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu koja može nastati iz oslanjanja na informacije koje se nalaze na web stranici.

Dio sadržaja ove internetske stranice čine informacije preuzete iz drugih izvora. Udruga Convoy nije odgovorna za njihovu ispravnost i /ili potpunost, niti ima te stranice pod kontrolom. Također, stavovi i mišljenja objavljena u tim dijelovima stranice kao ni na stranicama na koje vode linkovi ne sadržavaju nužno stavove i mišljenja udruge Convoy.

Ova Internet stranica sadrži kontakte i informacije o drugim tvrtkama za čiju točnost i ažurnost nije odgovorna Udruga Convoy.

Dio web stranice koji  pruža opće savjete o radnom pravu i pravnim pitanjima vezanim uz radne odnose
Savjeti koje se nude nisu zamjena za pravni savjet koji bi trebali dobiti od kvalificiranog pravnog stručnjaka.
Članci imaju samo informativnu svrhu i ne pružaju pravne ili stručne savjete. Autor tih članka ne jamči točnost, cjelovitost ili aktualnost informacija koje se nalaze u člancima. Bilo kakve odluke koje se donose na temelju informacija iz tih članka donose se isključivo na vlastiti rizik. Autor tih članka neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak koji proizlaze iz korištenja ili pouzdanja u informacije u tim člancima.

Ako imate komentara ili pitanja slobodno nas kontaktirajte na [email protected]
Udruga Profesionalnih vozača Convoy, Varaždinska 76, 40305 Nedelišće, OIB: 55722446611.