TransSport – video treninzi za profesionalne vozače

  Yordan Yovchev je četverostruki osvajač olimpijske medalje i četverostruki svjetski prvak u gimnastici – a sada je legenda bugarske gimnastičarke pokrenula seriju videa za treninge za vozače kamiona.

  U videima se vozači mogu inspirirati da ostanu u formi vježbama koje se odvijaju unutar i izvan kabine. Programi su „prilagođeni poslu i životu na cesti i daju vozačima slobodu izbora stupnja težine i čvrstoće koji odgovara njihovim vlastitim sposobnostima. Osim toga, za izvođenje vježbi nije potrebna nikakva dodatna oprema, osim samog kamiona i običnih stvari kao što su spremnici za vodu”, stoji iz prezentacije.

  Suradnju s bugarskom gimnastičarkom sklopila je jedna od najvećih bugarskih transportnih tvrtki, Transpress, koja u sklopu informativne kampanje “Transport” pokreće video zapise za trening.

  – Prihvatio sam izazov kreiranja ovog programa jer jako poštujem rad vozača kamiona i zaista ih želim inspirirati i podržati. Kao i u sportu, vozačka profesija zahtijeva disciplinu, ustrajnost i usredotočenost, kao i samopožrtvovnost dugim izbivanjem iz kuće. Želio sam pokazati vozačima da 10 minuta može napraviti razliku, a uz malo dobre volje svaki od njih može postati aktivniji i živjeti zdravije. Jer oni to zaslužuju, zvuči kao Yordan Yovchev.

  Programi su namijenjeni i kao zagrijavanje prije polaska, osvježenju i pokretanju cirkulacije u pauzama te jačanju i pripremi tijela za fizički zahtjevne radne zadatke vozača tijekom istovara i utovara.

  Programe treninga iz TranSporta možete pronaći ovdje:

  YouTube
  Prethodni članakCloud Pillow – za vožnju bez bolova u leđima
  Sljedeći članakMovember ili Brkati studeni