Cloud Pillow – za vožnju bez bolova u leđima

  Za vrijeme dugotrajne vožnje možete osjetiti bol u donjem djelu leđa, a kad ste u žurbi ne možete si baš priuštiti pauzu kad god želite. Zato sam odlučio – ako već moram sjediti želim da to bude ugodno i bez bolova.  Govori nam riječka poduzetnica i dizajnerica Iva Šamanić Jureša koja je upravo zato osmislila CloudPillow – jastuk za ugodnije sjedenje.

  Malo tko zna koliko velike napore ulažu vozači kamiona osvajajući ceste diljem svijeta kako bi svojoj obitelji mogli priuštiti dostojan život. Jedan od najvećih napora jest izdržati dugotrajno sjedenje za vrijeme vožnje. Ako imate kvalitetno sjedalo svakako vam može olakšati, ali često ni to nije dovoljno da bi vas sačuvalo od svih posljedica dugotrajnog sjedenja.

  Sjedimo dok se vozimo, jedemo, čitamo ili pretražujemo internet. Sjedimo i kad smo na kavi s prijateljima. Istraživanja pokazuju kako u prosjeku provedemo više od 30 godina svog života sjedeći. Taj podatak postaje zabrinjavajući nakon što izračunamo koliko u prosjeku sjedimo samo u jednom danu. Nakon dugotrajnog sjedenja često osjećamo bolove u leđima i stražnjem dijelu tijela. Bol je zaštitni mehanizam koji nas upozorava da s našim tijelom nešto nije u redu. Ako zanemarimo upozorenja vlastitog tijela, mogu nam se dogoditi i nepovratna oštećenja. To vam mogu potvrditi i razna višegodišnja iskustva liječnika.

  CoudPillow sadrži posebno dizajniranu memorijsku pjenu koja:

  Udruga Convoy Cloud Pillow

  • smanjuje pritisak na donji dio leđa
  • ravnomjerno raspoređuje težinu
  • osigurava ugodno i opušteno sjedenje bez bolova u leđima i stražnjici
  • u potpunosti se prilagođava vama i vašem sjedalu
  • omogućava bolju cirkulaciju u vašim nogama – što dugotrajno pomaže u prevenciji krvožilnih smetnji

  Čini se da nas moderan način života vodi u sjedilačku budućnost. „Neprestano naglašavam važnost redovitih tjelesnih aktivnosti i potičem ljude na kretanje. Ipak, većina nas radi poslove koji traže svakodnevno višesatno sjedenje. Javljaju mi se mnogi oduševljeni vozači i ljudi koji mnogo vremena provedu putujući. Oni su CloudPillow već preporučili i svojim kolegama. Sigurno i sami znate koliko ugodno sjedenje može doprinijeti koncentraciji u vožnji.“ govori nam Iva.

  Ako upravo dok ovo čitate osjećate bol u donjem djelu leđa radi prekomjernog sjedenja, više informacija o ugodnijem i kvalitetnijem načinu sjedenja možete potražiti na facebook stranici CloudPillow – jastuk za ugodnije sjedenje.