Projekt udruge Convoy. Ne tipkaj samo vozi

Zatvaranje autoceste A2 od čvora Krapina do čvora Trakošćan

Sve o tahografu

Preplatite se na Newsletter

Informirat ćemo vas o novim vijestima, važnim događanjima vezanim uz struku.

Planirano je zatvaranje dionice autoceste Zagreb – Macelj (A2) od čvora Krapina do čvora Trakošćan u periodu od 3. travnja do 3. svibnja. Ovo zatvaranje je nužno radi izvođenja radova redovnog održavanja i obnove.

Zatvaranje će biti na snazi od 3. travnja od 8:00 sati do 3. svibnja u 16:00 sati, te će se za sav promet zatvoriti dionica autoceste A2 u oba smjera na navedenoj lokaciji.

Vozila koja dolaze iz smjera graničnog prijelaza Macelj bit će preusmjerena na čvor Trakošćan, zatim na državnu cestu D1 te na čvor Krapina.

S druge strane, vozila koja dolaze iz smjera Zagreba bit će preusmjerena na čvor Krapina, zatim na državnu cestu D1 te na čvor Trakošćan.

Radovi na obnovi objekata autoceste koji se nalaze na dionici autoceste s jednim kolnikom izvodit će se tijekom ovog perioda, a zbog dvosmjernog prometa, autocesta će biti zatvorena za sav promet između čvorova Krapina i Trakošćan.

IZVOR: dnevnik.hr


Želiš vidjeti više ovakvih članaka? Postani član udruge Convoy, najveće zajednice profesionalnih vozača u Hrvatskoj, i doprinesi našem cilju poboljšanja sigurnosti i razmjene vrijednih informacija među vozačima.

Zatvaranje autoceste A2 od čvora Krapina do čvora Trakošćan

Imaš ideju za temu na web stranici? Javi nam se putem kontakt forme i podijeli svoje prijedloge kako bismo zajedno unaprijedili našu web stranicu i osigurali sadržaj koji je relevantan i koristan za naše članove i posjetitelje.

spot_img

Ne tipkaj samo vozi

spot_img

Truck Show