Projekt udruge Convoy. Ne tipkaj samo vozi

Sretan Božić i Nova godina svim cestovnim herojima

Sve o tahografu

Preplatite se na Newsletter

Informirat ćemo vas o novim vijestima, važnim događanjima vezanim uz struku.

Dragi profesionalni vozači,

S bljeskom svjetala na cestama koje vode prema blagdanskom sjaju, želimo vam srdačan Božić i sretnu Novu godinu! U ovom posebnom dijelu godine, gdje se radosti i bliskosti dijele, želimo izraziti iskrenu zahvalnost svima vama, našim hrabrim vozačima, koji radite neumorno kako biste osigurali da darovi, potrepštine i ljubav stignu do svih domova.

Vi ste nositelji blagdanske čarolije na cestama

Vi ste naši nevidljivi heroji, nositelji blagdanske čarolije na cestama. Vaša predanost i posvećenost osiguravaju da božićna svjetla zablistaju u svakom dijelu naše zajednice. Bez obzira na vremenske uvjete ili kilometre koje prelazite, vi ste ti koji donosite radost obiteljima i prijateljima diljem zemlje.

Radosti i izazovi putovanja

Svaki put nosi svoje izazove, ali upravo u tim izazovima nalazi se vaša snaga. Vaša sposobnost da ostanete fokusirani i sigurni na cesti čini vas nezamjenjivim dijelom blagdanske priče. Neka vaša vožnja bude sigurna, a svaki kilometar ispunjen osjećajem zadovoljstva.

Zahvaljujemo vam na vašem nesebičnom  radu

Dok većina nas uživa u obiteljskim okupljanjima i toplini domova, svjesni smo da mnogi od vas radite daleko od svojih najmilijih. Vaša nesebičnost i predanost zaslužuju posebno priznanje. Hvala vam što ste uvijek na raspolaganju, bez obzira na doba dana ili noći.

Neka vaše putovanje bude isprepleteno srećom

U ovo blagdansko vrijeme, želimo vam ne samo sretne i mirne kilometre, već i trenutke opuštanja i radosti izvan cesta. Neka vaša vožnja bude isprepletena smijehom, ljubavlju i toplinom prijateljstva, bilo da ste na cesti ili kod kuće.

 

Sretan Božić i Nova Godina

 

U ime svih nas, želimo vam ispunjen i sretan Božić te svjetlu i uspješnu Novu godinu. Neka vam svaka cesta donese radost, a svaki kilometar bude korak bliže ostvarenju vaših snova.

Hvala vam na svemu što radite!

Sretno,

Udruga profesionalnih vozača Convoy

 

spot_img

Ne tipkaj samo vozi

spot_img

Truck Show