Udruga Convoy, radionica priprema tereta za prijevoz

U prostorijama pučkog otvorenog učilište “Novak”.  Organizirana je  još jedna edukativne radionica pod nazivom “Priprema tereta za prijevoz”. Radionica je održana u subotu, 15.11.2014. godine, a predavanje je održao g. Vjekoslav Bolanča, dipl. ing. Strojarastva, predstavnik Uprave cestovnog i željezničkog  prometa pri Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture.

Nakon sat i pol predavanja, koje je bilo iznimno zanimljivo, temeljito, i nadasve poučno, sa puno praktičnih primjera, g. Bolanča odgovarao je na pitanja iz prakse  profesionalnih vozača. Zaključak  ove radionice  je da je hrvatskom transportu pod hitno potreban pravilnik ili  zakon o sigurnosti tereta u cestovnom prometu koji su već usvojile ostale članice  europske unije. Udruga profesionalnih vozača Convoy uz obrazloženje potrebe takvog pravilnika ili zakona predložiti će resornom ministru donošenje istog.

Zahvaljujemo g. Bolanči na gostovanju, članovima udruge “Convoy” i posebna zahvala pučkom otvorenom učilištu Novak uz čiju je pomoć i ostvarena ova radionica.

Prethodni članakConvoy -Radionica ‘sigurnost na internetu’
Sljedeći članakStandardne Euro oznake na transportnoj ambalaži