Revolucioniranje spajanja tegljača i poluprikolice: Upoznajte Fliegl F-Con Sustav brzog spajanja

Sve o tahografu

Preplatite se na Newsletter

Informirat ćemo vas o novim vijestima, važnim događanjima vezanim uz struku.

Predstavljamo vam inovativni Fliegl F-Con Sustav Brzog Spajanja – revolucionarno rješenje za besprijekorno povezivanje kabela, pametno osmišljeno s integriranim konektorima. Dok je prvotno zaživio u poljoprivrednom sektoru zbog svoje sposobnosti brze zamjene prikolica i strojeva, ova inovativna solucija sada je zakoračila i u svijet kamiona. Godina 2023. svjedočila je velikom predstavljanju ovog inovativnog rješenja na poznatom njemačkom sajmu Transport Logistic, posebno intrigantnog za one koji često mijenjaju prikolice.

Prikazivanje prikolice opremljene ovim sustavom odražava predanost Fliegl-a efikasnosti. Zamislite mogućnosti: spajanje hladnjače na tegljač traje samo 23 sekunde, naspram konvencionalnih 73 sekunde potrebnih za tradicionalne crijeva. Ovo ne samo da obećava optimizirane operacije, već značajno smanjuje rizik od grešaka – dobitna situacija za svakog operatera.

Zanima vas mehanika iza ove revolucionarne inovacije?

Da bi se stvorili uvjeti za besprijekorno funkcioniranje, F-Con sustav zahtijeva da su svi konektori na traktoru postavljeni na poseban metalni nosač s utičnicama, pametno smješten iznad stražnje platforme. Druga komponenta, ergonomska ručka s priključcima, jednostavno se umetne u tvorničke utičnice prikolice. Ljepota ovakvog postavljanja leži u jednostavnosti – nema više mučenja s pojedinačnim kablovima. Samo postavite držač prikolice na nosač traktora i, pritiskom na poseban gumb, promatrajte kako se svi kablovi besprijekorno spajaju.

Video prezentacija Fliegl F-Con Sustav Brzog Spajanja

Ovaj transformacijski sustav mijenja ustaljeni postupak spajanja, tjera nas da povezujemo priključke prikolice s kamionom umjesto uobičajenog obrnutog smjera. Važno je istaknuti da pravilno korištenje ovog sustava zahtijeva pripremne radnje na oba vozila – i tegljaču i prikolici. Ako želite iskoristiti njegove prednosti za redovite zamjene, integriranje F-Con sustava u odgovarajući dio vaše flote je strateški potez.

U svijetu učinkovitih veza između tegljača i prikolice, Fliegl F-Con Sustav Brzog Spajanja nema premca. Njegov ulazak u svijet kamiona označava prekretnicu, gurajući industriju prema bržim, pouzdanijim i besprijekornim metodama spajanja. Budite korak ispred konkurencije prihvaćajući ovu revoluciju, pretvarajući vaše operacije u besprijekornu simfoniju preciznosti i brzine.

IZVOR:
liegl-trailer.com


Želiš vidjeti više ovakvih članaka? Postani član udruge Convoy, najveće zajednice profesionalnih vozača u Hrvatskoj, i doprinesi našem cilju poboljšanja sigurnosti i razmjene vrijednih informacija među vozačima.

Revolucioniranje spajanja tegljača i poluprikolice: Upoznajte Fliegl F-Con Sustav brzog spajanja

Imaš ideju za temu na web stranici? Javi nam se putem kontakt forme i podijeli svoje prijedloge kako bismo zajedno unaprijedili našu web stranicu i osigurali sadržaj koji je relevantan i koristan za naše članove i posjetitelje.

spot_img
spot_img

Truck Show