Njemačka – BLG Autobahn  aplikacija s alternativnim rutama

Sve o tahografu

Preplatite se na Newsletter

Informirat ćemo vas o novim vijestima, važnim događanjima vezanim uz struku.

BGL nudi svoju isprobanu i testiranu kartu alternativnih ruta kao zahvalu za sve vozače kamiona u digitalnom obliku: integrirana u federalnu aplikaciju Autobahn GmbH, prikladne alternativne rute mogu se lako pronaći pomoću pametnog telefona ili tableta.

I ove godine, prema Odredbi o putovanjima tijekom blagdana, u mjesecima srpnju i kolovozu u Njemačkoj svake subote (od 01.07.2023. do uključivo 26.08.2023.) za solo kamione preko 7,5 t ukupne težine, kamione s prikolicom i zglobne kamione od 07:00 do 20:00 sati dodatno će biti zabrana vožnje na brojnim dionicama autocesta i pojedinim federalnim cestama.

Karta alternativnih ruta BGL izrađena je u suradnji s nadležnim prometnim tijelima i daje vozačima kamiona koji voze subotom u srpnju i kolovozu brzi pregled na koje rute utječe zabrana vožnje tijekom blagdana i koje alternativne rute postoje.

Digitalna karta alternativnih ruta po prvi je put ove godine integrirana u aplikaciju Autobahn. Aplikaciju možete besplatno preuzeti ovdje:

U trgovinu Google Play

U Apple trgovinu

Zabrane vožnje u skladu s Odredbom o putovanjima tijekom blagdana u Njemačkoj (PDF)

BGL alternativna ruta 2023 (PDF)

O BGL-u:

BGL je krovna organizacija za cestovni teretni prijevoz, logistiku i zbrinjavanje u Njemačkoj sa sjedištem u Frankfurtu na Majni. Od 1947. zastupa profesionalne interese trenutno oko 7000 tvrtki organiziranih u svojim državnim udruženjima. Oni su uglavnom aktivni u područjima cestovnog prijevoza robe, logistike, špedicije, skladištenja i zbrinjavanja.

www.bgl-ev.de e

spot_img
spot_img

Truck Show