Projekt udruge Convoy. Ne tipkaj samo vozi

Zahvala profesionalnim vozačima, oni pokreću naš svijet

Sve o tahografu

Preplatite se na Newsletter

Informirat ćemo vas o novim vijestima, važnim događanjima vezanim uz struku.

Dragi profesionalni vozači i vozačice,

želimo vam iskreno zahvaliti na vašem predanom radu u transportnoj industriji. Kao što svi znamo, vaši poslovi su od vitalnog značaja za naše društvo i ekonomiju.

Bez vas, kamioni ne bi bili u stanju prenositi robu koju treba transportirati. Autobusi ne bi bili u mogućnosti prevoziti ljude do njihovih destinacija. Dostavljači ne bi bili u stanju dostavljati nam hranu i pakete na vrijeme. Vi ste srce transportne industrije, i želimo vas zahvaliti što sve održavate u pokretu.

Vaš rad nije uvijek lak. Provodite duge vremenske rokove daleko od svojih domova, na cesti,  izloženi ste vremenskim nepogodama, umoru i drugim rizicima. Vaša predanost i profesionalizam nas impresioniraju i pomažu da uvijek stignemo tamo gdje treba da budemo i da uvije imamo sve što nam treba.

Protekla godina je bila izazovna za sve nas, uključujući i vas u transportnoj industriji. Često ste bili u prvim linijama u borbi protiv pandemije, noseći robu i opremu tamo gdje je bilo najpotrebnije. Vaš doprinos u održavanju lanca opskrbe i sigurnosti naših zajednica bio je ključan, a mi smo neizmjerno zahvalni na vašoj hrabrosti i požrtvovnosti.

Kako se bližimo 1. Maju, danu kada slavimo rad i radnike, želimo posebno zahvaliti profesionalnim vozačima koji su stalno na cesti i koji nas drže u pokretu. Bez vašeg napornog rada i posvećenosti, naš svijet bi stao.

Stoga, hvala vam još jednom na vašem predanom radu. Želimo vam sretan 1. Maj, nadamo se da ćete uživati u zasluženom odmoru i da ćete se vratiti na cestu s novim entuzijazmom i energijom.

S poštovanjem,

Udruga profesionalnih vozača Convoy

spot_img

Ne tipkaj samo vozi

spot_img

Truck Show