Truck Show Of Međimurje 9. srpnja u Čakovcu!

U subotu, 9. srpnja, u Čakovcu na prostoru BP Adria Oil (južna obilaznica Čakovca) će se održati tradicionalni 11 susret profesionalnih vozača pod nazivom Truck Show Of Međimurje.

Ove godine udruga Convoy slavi 10 godina rada pa se povodom toga očekuje veliki broj sudionika i posjetitelja, a povodom jubilarne godišnjice dijeliti će se i posebne nagrade.

 

Organizatori pozivaju sve koji žele sudjelovati, da dođu sa svojim kamionima bez  prikolica..
Za sve ostale posjetitelje osiguran je besplatan grah.

Susret je sportsko-zabavnog karaktera, održat će se i sportska natjecanja u obaranju ruke za pojedince (s početkom oko 17 sati), te u vuči kamiona za tročlane ekipe (početak oko 16 sati).

Prijave za natjecanja biti će moguća do 15 sati, a prijaviti će se moči samo profesionalni vozači. Za sve sudionike smo osigurali plakete, a za pobjednike medalje i vrijedne nagrade.

Raspored:

12:00 – 15:00…………………Prijave za natjecanja

16:00 – 17:00………………….Natjecanje u vuči kamiona – ekipno

17:00 – 18:00…………………..Natjecanje u obaranju ruke

Očekuje se dolazak tegljača ne samo iz Hrvatske nego i iz nama susjednih zemalja (Slovenija, Austrija, Češka), gotovo svih marki – Scania, Mercedes, Volvo, MAN, DAF i brojnih drugih, a više od impozantnih dimenzija vozila pažnju će sigurno  plijeniti  raznorazna dodatna oprema za vizualni tuning, uređenje unutrašnjosti kabina, kao i maštovite slikarije na kamionima.

Truck Show Of Međimurje započinje u 12 sati, na prostoru BP Adria OIL (južna obilaznica Čakovca) Ulica dr. Tome Bratkovića 1b.

11 Truck Show Of međimurje
11 Truck Show Of Međimurje