Projekt udruge Convoy. Ne tipkaj samo vozi

Odgovor na krizu i izazove uvjetovane pandemijom Covida 19

Sve o tahografu

Preplatite se na Newsletter

Informirat ćemo vas o novim vijestima, važnim događanjima vezanim uz struku.

Usprkos teškoj i neočekivanoj situaciji i svim problemima koji proizlaze iz iste a uvjetovano pandemijom virusa Covid 19, koja se na nas vozače i našu struku odražava  mnogim negativnostima, zabranama i ograničenjima,  udruga profesionalnih vozača Convoy okupljajući svoje članove kroz njihov rad i svakodnevne aktivnosti ustraje u borbi kako sa samim virusom budući da su naši članovi naši vozači zbog same naravi posla jedni od najizloženijih, a isto tako ustrajemo i u svemu popratnom svim nametima i ograničenjima koja nas svakodnevno prate stvarajući nam dodatan pritisak u našem radu.

I ovaj put udruga Convoy problemu pristupa ozbiljno brzo razborito.

U svakodnevnom smo kontaktu sa svim našim članovima na terenu,  kroz zajedničko obavještavanje  i solidarnost međusobnu pomoć informiramo se dijelimo informacije i zapažanja …..itd.

Udruga se aktivno uključuje u borbu za prava svih svojih članova a isto tako i za prava svih vozača profesionalaca općenito.

Svakodnevno pratimo donošenja svih mjera i uvjeta od strane stožera civilne zaštite vršimo pritisak na iste nastojimo odgovorne ljude upoznati s našim svakodnevnim poslom te  samom naravi i dinamikom izvršenja naših radnih zadataka.

Upućujemo kritike a isto tako i konstruktivne prijedloge u pogledu rješavanja naših problema prije svega problem samoizolacije za vozače u prekograničnom prometu.

Svakodnevno kontaktiramo  novinarske kuće šaljemo materijale i saznanja iz prve ruke s terena a sve s ciljem pravovremenog i točnog informiranja i senzibilizacije javnosti.

Ulažući svoj trud do sada uspjeli smo se izboriti za ukidanje karantena za vozače.

Pred nama je još puno posla ali nismo sami  i  posebno nas raduje svakodnevno priključivanje novih članova našoj organizaciji.

Mnoge vozače smo upoznali s načelima rada i ciljevima naše udruge a isto tako naši članovi su vrlo brzo shvatili da smo zapravo jedina organizacija takvog tipa koja  neovisno o bilo kakvim političkim i drugim  prilikama u prvu ruku stavlja vozača i njegove probleme te zajedničkim znanjem i aktivnošću svih nas nastoji pomoći i riješiti iste.

Ovim putem sve zainteresirane vozače vozno osoblje skladišno i logističko osoblje i sve simpatizere prometne struke pozivamo da nam se priključe i podrže rad udruge profesionalnih vozača CONVOY jer CONVOY TO SMO SVI MI.

spot_img

Ne tipkaj samo vozi

spot_img

Truck Show