Projekt udruge Convoy. Ne tipkaj samo vozi

ADR Tool 2021 – mobilna aplikacija

Sve o tahografu

Preplatite se na Newsletter

Informirat ćemo vas o novim vijestima, važnim događanjima vezanim uz struku.

Plaćate li visoke ADR kazne, riskirate li gubitak dobrog ugleda ili gubitak vozačke dozvole za prijevoz?  Gubite puno vremena i živaca tijekom pedantnih provjera na cesti (možda ste čak dobili i zabranu daljnje vožnje zbog utvrđenih nepravilnosti?)

Gubite puno vremena,  živaca i energije tijekom utovara u vezi s “ADR papirima”, posebno u inozemstvu, jer … “Nitko ništa ne zna”?

Možda je ovo rješenje za vaše probleme, evo šta sve ova aplikacija radi:

1. Ne znate kada otvoriti ploče?  Ne znate želite li prihvatiti narudžbu kao ADR? ⇒ aplikacija će izračunati točke isključenja za robu na vašem popisu za utovar i pokazati trebate li “voziti na punom ADR-u”,

2. Prilikom utovara u inozemstvo ne znate kako se zove roba ili ambalaža na određenom jeziku, ne znate jeste li primili ispravno izdanu prijevoznu ispravu? ⇒ aplikacija će prikazati  nazive opasnih tvari i ambalaže na 23 europska jezika.

3. Tijekom provjere na cesti u inozemstvu ne možete komunicirati s inspektorom jer on želi govoriti samo svojim jezikom? ⇒ aplikacija se može koristiti kao “ADR prevoditelj” – samo pokažite inspektoru zaslon popisa učitavanja dovršen na njegovom jeziku.

4. Ne znate možete li voziti s određenom opasnom robom kroz odabrani tunel? ⇒ aplikacija će prikazati tunele i njihove kategorije u odabranim europskim zemljama i naznačiti možete li voziti kroz njih.

5. Ne znate koje naljepnice zalijepiti na spremnik ili koja opasna svojstva ima određeni UN Br? ⇒ aplikacija  će  brzo identificirati opasnu robu (naljepnice, prijetnje, visokorizičnu robu i mnoge druge),

6. Zapisujete li prevezene pošiljke ADR-a u bilježnicu kako biste poslodavcu dali godišnjea izvješća? ⇒ aplikacija će lako izvesti sva vaša pisma u excel datoteku, datoteku riječi, pa čak i poslati e-poštom,

7. Ne znate koju biste ADR opremu trebali imati u kamionu ? ⇒ aplikacija će naznačiti opremu čak i za svakog člana posade (ako vozite u dvostrukoj posadi),

8. Nemate ažurirane pisane upute? ⇒ aplikacija će  vam omogućiti spremanje uputa na mobilni uređaj,

9. Trebate li pogledati izvorne propise, npr. pokazati inspektoru tijekom inspekcije na koju evidenciju se pozivate?

I još mnogo toga….

Uvjerite se sami, instalirajte premium aplikaciju s Google Playa ⇓ i koristite je svaki dan kako biste uštedjeli vrijeme, živce i zaštitili se od nepotrebnih kazni ili problema! S aplikacijom ćete se osjećati samopouzdano tijekom pregleda ili na mjestu utovara u inozemstvu. ADR alat 2021 … i sve je jasno!

web stranica: adr-tool.com/

spot_img

Ne tipkaj samo vozi

spot_img

Truck Show