Što mi radimo

  Udruga profesionalnih vozača Convoy osnovana je 2012. godine kao dobrovoljna, neprofitna i neovisna udruga profesionalnih vozača koja štiti i promiče prava i interese svojih članova. Osnovala ju je grupa profesionalnih vozača koji su prepoznali snagu zajedničkog djelovanja te ulogu udruge u ostvarivanju svih prava koja im pripadaju po zakonu i zastupanja profesionalnih vozača.
  Utemeljena na principu dobrovoljnog članstva i na načelima demokratskog zastupanja i očitovanja volje njezinih članova.

  Truck Show Međimurje

  Jednom godišnje organiziramo Truck Show na koje dolaze vozači iz cijele hrvatske i susjednih zemalja.
  Na Truck Show dolaze  tegljači, gotovo svih marki – Scania, Mercedes, Volvo, MAN, DAF i brojnih drugih, a više od impozantnih dimenzija vozila pažnju  plijene  raznorazna dodatna oprema za vizualni tuning, uređenje unutrašnjosti kabina, kao i maštovite slikarije na kamionima.
  Na samom Truck Show – u već tradicionalno se održavaju sportska natjecanja u obaranju ruke i vući kamiona.
  Kao poseban dodatak svake godine se organizira tombola u kojoj su glavne nagrade jakne, kape, majice, privjesci… i ostali asortiman robnih marki vezanih u kamione. Više o tome možete saznati na našem YouTube kanalu.

  Facebook grupa Convoy

  Vodimo jednu od najaktivnijih Facebook grupa vezanih uz profesionalne vozače.
  Grupa je internacionalnog karaktera, na dnevnoj bazi ima više od stotinu objava vezanih uz profesionalne vozače, objave o kolonama, zabranama, pomoć na cesti, problemi sa tahografom i radnim vremenima , pauzama ..itd.

  Zabrane za teretna vozila

  Na našim web stranicama uvijek možete vidjeti ažurirane zabrane za teretna vozila, sa detaljnim objašnjenjima  za svaku zabranu i državu.
  Također možete saznati sve o Europskim propisima za zimsku opremu na kamionima i autobusima.

  Besplatne radionice

  Organiziramo besplatne radionice sa našim partnerima. Pa  smo tako organizirali niz radionica o korištenju tahografa, prvoj pomoći, sigurnosti tereta, sigurnosti na internetu …itd.
  Također na našoj web stranice možete pronaći razne edukativne sadržaje vezane uz našu profesiju.

  Druženja

  Svake godine organiziramo druženja na rijeci Dravi uz obavezan roštilj, dobru zabavu i ako vrijeme dopušta kupanje.

  Izlet na Truck Show Hrvatska

  Organiziramo izlet na  Truck Show Hrvatska po simboličnoj cijeni za naše članove. Izletu se mogu pridružiti i oni koji nisu članovi udruge po vrlo prihvatljivoj cijeni.

  Prethodni članakO nama
  Sljedeći članakKratki izvještaj sa skupštine Udruge Convoy 2022