Truck Show Of Međimurje – 2019

  Udruga profesionalnih vozača CONVOY u suradnji s partnerom Međimurskim Kočijašima ovog vikenda je održala 9-ti tradicionalni susret profesionalnih vozača pod imenom TRUCK SHOW OF MEĐIMURJE pod generalnim pokroviteljstvom Grada Čakovca i TZ Međimurske Županije.

  Želimo  zahvaliti svim posjetiteljima, našim članovima, prijateljima, prijevoznicima i gostima iz ostalih dijelova hrvatske te posebnim  gostima koji su došli i susjedne nam Slovenije koji su nam omogućili da se susret održi na nivou.

  Posebno  bi se zahvalili  Gradu Čakovcu i TZ Međimurske Županije  i ostalim sponzorima koji su nam omogućili da organiziramo dobru zabavu.

  Zahvaljujemo se i našem dogradonačelniku Zoranu Vidoviću koji je uveličao nas susret i pritom ga i sam otvorio kratkim govorom… Ne smijemo zaboraviti niti naše cure koju je predvodila Vedrana Todorović koje su vukle grdosiju od 8 tona… I naj važnija stvar, na susretu je podijeljeno 60 litara graha kojega je vrhunski skuhao nas član i kolega Denis Bac Mešanović.

  Na susretu  je bilo 22 teretna vozila raznih marki veličina i lijepo uređenih…  Uz šoferske mačke teškog kamiona od 8 tona vukli su i predstavnici  prijevozničkih firmi te su prvo mjesto osvojili Auto transporti Majnić, drugo naši prijatelji iz Slovenije Denis trans, treće mjesto je pripalo  samom organizatoru Udruzi Convoy.

  Uz vuču kamiona održalo se i tradicionalno natjecanje u  obaranju ruke ( šakanje ) gdje  je pobjedu odnio Alen Siladi, drugo mjesto je osvojio  Karlo Gužvinec, a treće Borna Sever.

  Moramo napomenuti i ostale sponzore a to su Auto transporti Majnić, Croway, Bagi trans, Jakopić travel, Autopraonica Ivan iz Varaždinskih Toplica, Dion Crotextil te servisi DAF, SCANIA I MERCEDES , medijski pokrovitelj RADIO1.

  Galerija slika i videozapisa.

  Korisni linkovi:

  e-međimurje
  Međimurske novine
  YouTube kanal udruge Convoy

  Vidimo se iduće godine!!!