Javni poziv sponzorima – Truck Show Međimurje 2024

  Convoy, udruga profesionalnih vozača, s ponosom organizira 13. Truck Show Međimurje koji će se održati od 05. do 07. srpnja 2024. godine na prostoru MESAP-a Nedelišće. Ovim putem želimo izraziti našu iskrenu želju za Vašim sudjelovanjem kao sponzora ovog jedinstvenog događaja.

  Truck Show Međimurje okuplja ljubitelje kamiona i entuzijaste iz cijelog svijeta te nudi nezaboravno iskustvo puno uzbudljivih događaja. Naša manifestacija uključuje izložbu kamiona, sportska natjecanja, igre za djecu te koncert grupe Opća opasnost u subotu 06.07.
  Očekujemo prisutnost tisuća posjetitelja, a vaše sponzorstvo bi značajno doprinijelo kvaliteti i raznolikosti ponude našeg događaja.

  Sponzorstvom Truck Show Međimurje imat ćete priliku:

  – Promovirati vašu tvrtku pred širokim auditorijem ljubitelja kamiona, vozača, obitelji i entuzijasta.

  – Povećati vidljivost vašeg brenda putem naših promotivnih materijala, online prisutnosti i medijske pokrivenosti.

  – Sudjelovati u stvaranju pozitivne i dinamične atmosfere na događaju, pružajući podršku lokalnoj zajednici i aktivnostima usmjerenim na promociju zanimanja profesionalni vozač.

  – Ostvariti poslovne kontakte i umrežiti se s ostalim sudionicima i sponzorima.

  Molimo vas da razmotrite naš poziv za sponzorstvo i pridružite se kao partner u ostvarivanju ovog spektakularnog događaja.
  Uz to, želimo naglasiti da ćemo za svako sponzorstvo izdati ugovor o sponzorstvu te izdati račun sukladno vašim zahtjevima i potrebama.
  Za više informacija o različitim razinama sponzorstva i koristima koje ono pruža, molimo vas da nas kontaktirate putem navedenih kontaktnih podataka.

  Unaprijed zahvaljujemo na vašem razmatranju našeg poziva za sponzorstvo. Vaša podrška bila bi od neprocjenjive važnosti za uspješnost Truck Show Međimurje, te se radujemo mogućnosti buduće suradnje.

  Convoy, udruga profesionalnih vozača
  Varaždinska 76, 40305 Nedelišće
  OIB: 55722446611
  IBAN: HR5223400091110537840
  udruga.convoy@gmail.com

  S poštovanjem,

  Goran Brumnjak
  Predsjednik Udruga Convoy
  099/676-363-93

  Prethodni članakZavršen 12 Truck Show Međimurje