Projekt udruge Convoy. Ne tipkaj samo vozi

Poljska – planira se preko 170 blokada na cestama

Sve o tahografu

Preplatite se na Newsletter

Informirat ćemo vas o novim vijestima, važnim događanjima vezanim uz struku.

Na karti koja najavljuje sutrašnje blokade cesta u sklopu prosvjeda poljoprivrednika već je ucrtano više od 170 točaka. Stoga se u mnogim krajevima može očekivati ​​paraliza, što će otežati rad vozačima kamiona i prijevoznicima.

Nažalost, popis planiranih blokada uključuje mnoge važne dionice od međunarodnog značaja. Poljoprivredni traktori blokirat će, među ostalim, cestu br. 19 prema Slovačkoj, cestu br. 8 prema Češkoj i cestu br. 3 prema luci u Świnoujście. Zabrinuti su i zbog plana blokada mnogih važnih izlaza, što bi moglo rezultirati širenjem prosvjeda na autoceste i brze ceste. 

Početak prosvjeda zakazan je za sutra, utorak 20. veljače, u 10 sati. Cjelovitu kartu planiranih blokada koju je izradio Institut za ekonomiju poljoprivrede možete pronaći na ovoj poveznici ili je možete pogledati na dnu teksta. Moguće je da će do sutra biti dopunjen dodatnim blokadama. Također valja napomenuti da će u mnogim mjestima biti prosvjedi ne samo poljoprivrednika, već i lovaca, čije su udruge odlučile podržati poljoprivrednu akciju u gotovo cijeloj zemlji.


Želiš vidjeti više ovakvih članaka? Postani član udruge Convoy, najveće zajednice profesionalnih vozača u Hrvatskoj, i doprinesi našem cilju poboljšanja sigurnosti i razmjene vrijednih informacija među vozačima.

Poljska - planira se preko 170 blokada na cestama

Imaš ideju za temu na web stranici? Javi nam se putem kontakt forme i podijeli svoje prijedloge kako bismo zajedno unaprijedili našu web stranicu i osigurali sadržaj koji je relevantan i koristan za naše članove i posjetitelje.

spot_img

Ne tipkaj samo vozi

spot_img

Truck Show