Pro-Teh Systems – vaša sigurnost naša misija

Pro-Teh Systems, osnovan 2016. godine kao obrt specijaliziran za trgovinu, ističe se kao lider u svojoj industriji, pružajući vrhunske proizvode i usluge u području LED tehnologije i sigurnosne opreme za vozila. Sa snažnim fokusom na kvalitetu, funkcionalnost i inovaciju, tvrtka je postigla impresivan uspjeh od svog osnutka.

Počevši s auto opremom, uključujući parkirne kamere, senzore za parkiranje i audio opremu, Pro-Teh Systems brzo je prepoznao potrebe tržišta i proširio svoj asortiman na opremu za gospodarska vozila. Ova strategija proširenja asortimana omogućila je tvrtki da odgovori na raznolike potrebe svojih kupaca, pružajući im širok izbor visokokvalitetnih proizvoda.

Jedan od ključnih elemenata uspjeha Pro-Teh Systems-a leži u njihovoj sposobnosti iskoristiti učinkovitost i pouzdanost LED tehnologije kako bi transformirali način na koji se bira sigurnosna oprema za vozila, od prototipova do serijske proizvodnje. Njihova ponuda obuhvaća širok spektar proizvoda, uključujući radna svjetla, svjetla za vozila, stražnja svjetla, pozicijska svjetla, LED panele i svjetla upozorenja, svaki od njih dizajniran s naglaskom na iznimnu funkcionalnost, kvalitetu i sigurnost.

Radna svjetla su posebno dizajnirana s ciljem pružanja jasne i svijetle rasvjete u različitim radnim uvjetima, dok su okrugla pomoćna svjetla za vozila dostupna u različitim veličinama kako bi odgovarala svakom tipu vozila, pružajući optimalnu vidljivost. Stražnja svjetla ne samo da pružaju osnovnu funkciju osvjetljenja, već dolaze i s nizom dodatnih posebnih funkcija, osiguravajući sigurnost i prepoznatljivost na cesti. Pozicijska svjetla i LED paneli također su dio njihove ponude, pružajući visoku razinu kvalitete i performansi.

Uz to, Pro-Teh Systems ističe se kao stručnjak za sustave kamera u vozilima, pružajući sigurnosne kamere visoke preciznosti koje poboljšavaju sigurnost vozila i maksimiziraju jasnoću vida vozača. Njihovi proizvodi ne samo da osiguravaju sigurnost i preciznost, već i potiču podjelu informacija i otključavaju potencijal vozila.

Kao rezultat svega toga, Pro-Teh Systems nudi napredna i održiva rješenja u LED tehnologiji i sigurnosnoj opremi za vozila. Njihova posvećenost optimalnim rješenjima za svaku situaciju, podržana LED tehnologijom, sigurnosnom opremom i prilagođenim dijelovima, te stručna podrška za sigurnost i osvjetljenje vozila, čini ih prvim izborom mnogih kupaca diljem Hrvatske.

Svi proizvodi koje Pro-Teh Systems nudi mogu se ugraditi na području cijele Hrvatske, pružajući kupcima pouzdane i kvalitetne proizvode uz vrhunsku uslugu. Uz stalnu predanost inovacijama i izvrsnosti, Pro-Teh Systems nastavlja postavljati standarde u svojoj industriji i ostaje pouzdan partner za sve potrebe LED tehnologije i sigurnosne opreme za vozila.

Pro-Tec-h Systems – vaša sigurnost naša misija

Pro-Teh Systems  je ovlašteni distributer za Fristom , Was, Strands , te vrhunske radne kamere i oprema JFA CAM.

Kakinac 6, Bjelovarsko-Bilogorska, 43212 Rovišće, Hrvatska

+385 95 532 9653

info@pts.hr

pts.hr

Prethodni članakVulkomobil
Sljedeći članak2N Reklame & Natpisi