Udruga Convoy, partneri

Adria Oil d.o.o., firma specijalizirana za opskrbu nafte i naftnih derivata svojim je kupcima otvorila vrata 2003. godine otvaranjem prvog benzinske postaje na Malom Lošinju. Benzinska postaja Mali Lošinj je jedna od najvećih postaja na Jadranu koja opskrbljuje jahte i plovila gorivom.

Adria Oil d.o.o. na području Republike Hrvatske ima 31 benzinskih postaja. U 2009. godini se širimo na područje Ličko senjske županije gdje otvaramo servis «Vrata Like» na samom ulazu u Otočac, na koridoru za Plitvička jezera i nacionalni park Sjeverni Velebit, a u lipnju 2011. godine otvaramo servis u Senju.

Društvo je do 2013. godine postiglo prepoznatljivost branda u ovim regijama, te se nastavlja širenje mreže na Dalmaciju gdje se otvaraju servisi u Zadru i Šibeniku.

Naš benzinski servis otvorili smo i u gradu koji se prema legendi nalazi u centru svijeta – Ludbregu. 2015. godine u Varaždinskoj županiji između dva jaka cestovna pravca te u najsjevernijem naselju Hrvatske otvorili smo dva benzinska servisa.

Uz prodaju naftnih derivata na našim benzinskim servisima očekuje Vas i preko 2.500 različitih artikala, širok program ulja i maziva, te raznolik asortiman proizvoda za njegu i čišćenje automobila. Osim naftnih derivata svojim korisnicima nudimo prodaju UNP-a za kućanstva i ugostiteljstvo, loživo ulje koje dostavljamo do Vašeg praga. Naše ljubazno osoblje svojim stručnim savjetom pomoći će Vam u odabiru najboljeg proizvoda, te Vam na taj način olakšati kupnju.

Vrhunska kvaliteta svih vrsta goriva i visoki stupanj ekološke osviještenosti jedno je od temeljnih načela našeg poslovanja. Adria oil je među prvim tvrtkama u Hrvatskoj počeo prodavati goriva bez sumpora – EURO V norme dajući doprinos očuvanju okoliša. Od 2010. godine u ponudi su Eurodiesel i Eurosuper goriva G-POWER kvalitete koja smanjuju potrošnju i poboljšavaju karakteristike sagorijevanja. G-POWER sadrži najsuvremenije aditive koji Vašem vozilu pružaju dodatnu snagu, bolje ubrzanje i profesionalnu zaštitu. Suvremena tehnologija G-POWER goriva sprečava nastanak kvarova, produžuje životni vijek vozila, a Vama smanjuje troškove održavanja. Na svim našim benzinskim servisima smještene su posude za odvojeno prikupljanje zauljenog otpada, akumulatora i drugih vrsta otpada.

Daljnji razvoj planiramo širenjem maloprodajne mreže uz kontinuirano praćenje svjetskih trendova u razvoju naftnih derivata.

 

Adria OIL