Uvijeti korištenja

Uvjeti korištenja sadržaja socijalne mreže Convoy

U nastavku se nalaze pravila i uvjeti pod kojima se možete koristiti sadržajima socijalne mreže Convoy u daljnjem tekstu socijalna mreža. Stoga vas molimo da se s njima upoznate prije početka njihovog korištenja.

Slanjm prijavnice u socijalnu mrežu, smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate socijalnoj mreži i ne koristite njezine sadržaje. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da se obratite putem kontakt obrasca na našoj web stranici.

Zadržavamo pravo izmjene izgleda i sadržaja socijalne mreže, uvjete korištenja možemo iz određenih razloga izmijeniti.

Korištenje sadržaja socijalne mreže

 • Korištenjem i/ili registracijom na socijalnu mrežu, korisnik prihvaća ove uvjete korištenja kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici korištenjem socijalne mreže ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti
 • Niti jedan dio socijalne mreže ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Socijalna mreža posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja ove stranice. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje socijalne mreže ukoliko ne krše uvjete korištenja.
 • Socijalna mreža sastoji se od besplatnih sadržaja kreiranih od strane registriranih korisnika te linkova na vanjske stranice.
 • Socijalna mreža sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje socijalne mreže koristite na vlastitu odgovornost i socijalna mreža ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njegovim korištenjem

Autorska prava

 • Sadržaji objavljeni na socijalnoj mreži mogu se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava.
 • Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na socijalnoj mreži, o tome je dužan izvijestiti administratore socijalne mreže putem kontakt forme na našoj web stranici.

Linkovi na vanjske stranice

 • Socijalna mreža sadrži linkove na web stranice trećih osoba. Socijalna mreža linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan socijalne mreže. Sadržaj izvan socijalne mreže koristite na vlastitu odgovornost.

Obveze korisnika:

 • Socijalna mreža ne kontrolira sadržaj koji unose registrirani korisnici te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.
 • Socijalna mreža ni na koji način ne odgovara za sadržaje koje registrirani korisnici i posijetitelji ostavljaju na stranicama. Registrirani korisnici preuzimaju odgovornost da su informacije i foto zapisi koje su dostavili istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih informacija i foto zapisa neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora foto zapisa). Socijalna mreža ima pravo izbrisati takve informacije te foto zapise bez naknade registriranom korisniku socijalne mreže. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj koji su registrirani korisnici dostavili nezakonit, neprikladan ili se njime krše prava treće strane, takav sadržaj će odmah po primitku informacije o njegovoj neispravnosti biti uklonjen s socijalne mreže.
 • Socijalna mreža neće ni na koji način biti odgovorna za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja.

Neprihvatljivi i strogo zabranjeni postupci:

 • Objavljivanje sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način.
 • Objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
 • Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe.
 • Objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.
  Objavljivanje neželjenih sadržaja kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, “spam”, lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje
 • Socijalna mreža zadržava pravo ukloniti sadržaj koji procjeni nepodobnim ili protivnim ovim Uvjetima korištenja ili propisima
 • Socijalna mreža zadržava pravo automatskog ukidanja ili blokiranje korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.
 • Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik se slaže da će koristiti usluge socijalne mreže te da će usluga uključivati raznorazne obavijesti,reklamne oglase, poruke administratora i slične poruke socijalne mre neophodne za redovito obavještavanje korisnika mreže i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja.
 • Socijalna mreža ponuđena je na korištenje korisnicima besplatno u dobroj namjeri, socijalna mreža nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istog.
 • Korisnik registracijom prihvaća primanje newsletter-a, osim u slučaju da u korisničkim postavkama naznači da takve poruke ne želi primati

Ova pravila su na snazi od 14.07.2015. godine.