Truck Show Of Međimurje 10. srpnja u Čakovcu!

U subotu, 10. srpnja, u Čakovcu na prostoru BP Adria Oil (južna obilaznica Čakovca) će se održati tradicionalni 10 susret profesionalnih vozača pod nazivom Truck Show Of Međimurje.

Organizatori pozivaju sve koji žele sudjelovati, da dođu sa svojim kamionima bez  prikolica, te su za njih osigurali bonove za konzumaciju.
Za sve ostale posjetitelje osiguran je besplatan grah.

Susret je sportsko-zabavnog karaktera, održat će se i sportska natjecanja u obaranju ruke za pojedince (s početkom oko 17 sati), te u vuči kamiona za tročlane ekipe (početak oko 16 sati).

Prijave za natjecanja biti će moguća do 15 sati, a prijaviti će se moči svi koji se žele natjecati. Za sve sudionike smo osigurali plakete, a za pobjednike medalje i vrijedne nagrade.

Raspored:

12:00 – 15:00…………………Prijave za natjecanja

16:00 – 17:00………………….Natjecanje u vuči kamiona – ekipno

17:00 – 18:00…………………..Natjecanje u obaranju ruke

Očekuje se dolazak tegljača, gotovo svih marki – Scania, Mercedes, Volvo, MAN, DAF i brojnih drugih, a više od impozantnih dimenzija vozila pažnju će sigurno  plijeniti  raznorazna dodatna oprema za vizualni tuning, uređenje unutrašnjosti kabina, kao i maštovite slikarije na kamionima.

Truck Show Of Međimurje započinje u 12 sati, na prostoru BP Adria OIL (južna obilaznica Čakovca)Ulica dr. Tome Bratkovića 1b.