POU Žižić

Pučko otvoreno učilište “ŽIŽIĆ” osnovano je 20. rujna 2001. godine sa sjedištem u Omišu. Svoje podružnice imamo i u gradovima Zagreb, Šibenik, Split, Metković, Korčula i Dubrovnik. Osnovna djelatnost Učilišta je obrazovanje odraslih.

Svi programi Učilišta izvode se uz odobrenje Ministarstva znanosti obrazovanja i športa. U realizaciji tih programa Pučko otvoreno učilište “ŽIŽIĆ” koristi znanja i iskustva mnogih priznatih stručnjaka – vanjskih suradnika.

U svojoj ponudi Učilište pruža različite programe obrazovanja iz brojnih područja. Tu su ekonomija i trgovina, turizam i ugostiteljstvo, promet i logistika, strojarstvo, brodogradnja, metalurgija, poljoprivreda, veterina, šumarstvo, zdravstvo i socijalna skrb te osobne usluge. Detalje o zanimanjima koje pojedini sektor nudi  možete pronaći na našoj web stranici zizic.hr.

Iz sektora prometa i logistike polaznicima se nudi srednja stručna sprema za zanimanja tehničar cestovnog prometa te vozač motornog vozila. Također, tu su i usavršavanja za instruktora vožnje A, B, CE i D kategorije kao i vozača motornog vozila u međunarodnom cestovnom prometu.

Za sve profesionalne vozače u programu se nalazi periodička izobrazba za KOD 95, kao i osposobljavanje za vozača motornih vozila za prijevoz opasnih tvari (ADR).

Kroz našu prisutnost na stranicama Convoya bit ćemo na usluzi svim članovima za različita pitanja vezana uz zakonske regulative u prometu. Također ćemo pomoći u objašnjavanju direktiva EU koje se odnose na promet te  pokušati dati odgovore na ostala pitanja iz prometnog sektora. U budućnosti planiramo održati i pojedina predavanja na teme iz ovih područja.

 Pučko otvoreno učilište ŽIŽIĆ

Vukovarska 24
21310 Omiš

tel: 021/864-523
e-mail: pou.zizic@gmail.com