POU Žižić, partner udruge Convoy

Pučko otvoreno učilište “ŽIŽIĆ” od 2001.provodi različite programe obrazovanja odraslih. Sjedište nam je u Omišu ali svoje podružnice  imamo i u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Metkoviću i Dubrovniku.

Svi programi Učilišta izvode se uz odobrenje Ministarstva znanosti obrazovanja i športa. U realizaciji tih programa Pučko otvoreno učilište “ŽIŽIĆ” koristi znanja i iskustva mnogih priznatih stručnjaka – vanjskih suradnika.

U našoj ponudi nalaze se razni strukovni programi, programi usavršavanja i programi osposobljavanja iz brojnih područja ali najznačajniji od njih su promet, turizam i poljoprivreda.

U sektoru prometa nudimo:

  • Strukovni programi: tehničar cestovnog prometa, vozač motornog vozila.
  • Usavršavanja: Instruktor vožnje svih kategorija.
  • Osposobljavanja: KOD 95, ADR, rukovatelji strojevima (dizalice, bageri i sl.)

Kroz našu prisutnost na stranicama Convoya bit ćemo na usluzi svim članovima za različita pitanja vezana uz zakonske regulative u prometu. Također ćemo pomoći u objašnjavanju direktiva EU koje se odnose na promet te  pokušati dati odgovore na ostala pitanja iz prometnog sektora. U budućnosti planiramo održati i pojedina predavanja na teme iz ovih područja.

Za više informacija nazovite nas na 021/ 509-900; 091 402 0027 ili posjetite našu web stranicu : www.zizic.hr

U sklopu Pučkog otvorenog učilišta „Žižić“ djeluje i Autoškola Super Start. Osposobljavamo kandidate za sve kategorije A1, A2, A, B, C, CE, D. Teoretski dio obuke provodi se na adresi Hrvatske mornarice 4 (zgrada Slobodne Dalmacije u Splitu). Nastava se odvija u moderno opremljenim učionicama, a visoka prolaznost i zadovoljstvo kandidata garancija nam je da radimo dobar posao.

Za više informacija nazovite nas na 021/ 280-300 ili 091/ 402-0055 ili posjetite na www.super-start.hr  

POU “Žižić”
Vukovarska 24
21310 Omiš

Prethodni članakTaho centar Pušćine
Sljedeći članakCroway